Uzaktan Eğitim sürecinde uzman isimlerle gerçekleştirdiğimiz motivasyon seminerlerimize 4.sünü ekliyoruz. Bu haftaki konuğumuz Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin.

Detaylar

SN. PROF. DR. ADNAN YÜKSEL ile #onlinemotivasyonseminerindeyiz.

Biruni Üniversitesi Rektörü, Tıbbi Genetik ve Çocuk Nörolojisi Uzmanı SN. PROF. DR. ADNAN YÜKSEL ile #onlinemotivasyonsemineri ndeyiz.

Detaylar

Dyt. Zeynep Özünal velilerimizden ve öğrencilerimizden gelen soruları cevapladı.

Dyt. Zeynep Özünal velilerimizden ve öğrencilerimizden gelen soruları cevaplayacak. . #korona #ramazan #sınavlar #yks #lgs ❓Evde bulunduğumuz bu dönemde beslenmemize yeteri kadar dikkat ediyor muyuz? ❓Sınavl

Detaylar

Sayın Prof. Dr. A.Halim Ulaş, YKS hazırlığında olan öğrencilerimizle online konferansta bir araya geldik.

Haydi 12' ler işi uzmanından öğreniyoruz.🌟 Yarın saat 14.00' te online konferansta buluşalım. 👍 .

Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Ziyareti

Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Fizikokimya Laboratuvarlarını gezdik🔍⚗️ Havadan azot eldesinin nasıl yapıldığını ve NMR cihazını yakından gören öğrencilerimiz, bilimin hayranlık uyandıran atmosferinde verimli zaman ge&cc

Detaylar

2019 GÜNEŞ KARİYER GÜNLERİ DEVAM EDİYOR.

GÜNEŞ KARİYER GÜNLERİ DEVAM EDİYOR! Bugün konuğumuz Avukat Şule Saraçoğlu' ydu. Hukuk Fakültesi ve avukatlık sürecini Anadolu Lisesi öğrencilerimize anlatan Şule Saraçoğlu, öğrencilerimizin sorula

Detaylar

İngilizce KTT birincimizi tebrik ediyoruz.

İngilizce KTT' de 1. olan öğrencimiz Berfin Değirmenci'yi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ahilik Kültür Haftası

Özel Güneş Kız Fen ve Anadolu Lisesi olarak Ahilik Kültür Haftası sebebiyle Erzurum esnafını ziyaret edip "ahilik kültürü" üzerine sohbet ettik ve öğrencilerimiz esnafa 'Ahi Nasihatı' hed

Detaylar

2019 GÜNEŞ KARİYER GÜNLERİ BAŞLADI!

2019 GÜNEŞ KARİYER GÜNLERİ BAŞLADI! Özel Güneş Kız Fen ve Anadolu Lisesi olarak Türkiye' de alanında uzman kişileri meslek hayatları konusunda bilgi vermeleri için öğrencilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz

FİLOGRAFİ VE YAĞLI BOYA KULÜBÜ SERGİSİ

GELENEKSEL VE KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZİN ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN NAKŞEDİLDİĞİ TABLO VE RESİMLERİN SERGİSİNE ERZURUMLULAR BÜYÜK TEVECCÜH GÖSTERDİ.