Güneş'te Okumak İstiyorum

Güneş Kız Lisesi Öğrencisi Olmak İçin;
a) 8.sınıftan 9.sınıfa geçecek öğrencilerin;
-LGS Sınavı sonucu,
-Bursluluk ve Okula Kabul Sınavı sonucu dikkate alınarak kayıt alma işlemi gerçekleşir.
*Bu iki sınavın sonucu okulumuzun belirlediği taban puanın altında olursa öğrencinin kaydı alınmaz.
b) 9.,10.,11.sınıftan bir üst sınıfa geçecek öğrencilerin;
GSS(Güneş Seçme Sınavı) sonucu dikkate alınarak kayıt alma işlemi gerçekleşir;
* Bu sınavın sonucuna göre okulumuzun belirlediği taban puanının altında ise öğrencinin kayıdı alınmaz.
c) GSS'e (Güneş Öğrenci Seçme Sınavı) katılmayan öğrencilere bu sınava muadil başka bir sınav uygulanır.Yapılan sınav sonucu dikkate alınarak kayıt alma işlemi değerlendirilir.

NOT: Kayıt konusunda daha kapsamlı bilgi almak isteyen veli ve öğrenciler okulumuzun yetkilileriyle yüz yüze görüşerek bilgi alabilir.