Hakkımızda

Güneş Okulları 1989 yılında birkaç eğitim sevdalısı insanın kurmuş olduğu ilkokuldan eğitim serüvenine başlamıştır.

İlerleyen yıllarda eğitim öğretimde göstermiş olduğu başarı ve yüksek performansla adını tüm Erzurum 'a duyurup Erzurumluların teveccühünü kazanmıştır. Bunun sonucunda ilkokula, anaokulu ve ortaokulu ekleyerek hizmet verdiği alanı genişletmiştir.

2012 yılına gelindiğinde mevcut binası öğrenci kapasitesine yetersiz geldiğinden yeni bir eğitim  kampüsüne ihtiyaç olduğu görülmüştür. Sizlerin desteği ile Yıldızkent'te dev bir eğitim kampüsü  inşaa edilmiştir. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul hizmeti buraya taşınmıştır.

2014 -2015 yılında Güneş Okulları yoğun talep üzerine bünyesine "Kız Lisesi"ni de katarak devasa bir yapıya ulaştı. Özel Güneş Kız Fen ve Anadolu Lisesi kurulduğundan bu güne kadar özgün düşünceli topluma saygılı, mili ve manevi değerlerle yetişen, bilim-teknik-spor-sanat konularında önde olan yüzlerce mezun vermiştir. "İyi insan yertiştirme" felsefesiyle yola çıkan Özel Güneş Kız Fen ve Anadolu Lisesi değerleriyle büyüyen nesiller yetiştirmeye devam etmektedir.