Eğitim Anlayışımız

Biz Güneş Kız Fen ve Anadolu olarak:

* Değerimizi, değerlerimizden alma vizyonuyla öğrencilerimizi yetiştiriyoruz.

* Okulumuzdan mezun olduklarında toplumda etkili iletişim kurabilen bireyler yetiştiriyoruz.

* Ülkemizde uygulanan sınavlarda başarılı olacak öğrenciler yetiştiriyoruz.

* Biz kendi öğreniminin; sorumluluğunu taşıyan, zamanını yönetebilen, hedefler koyabilen, hedeflerine ulaşmak için gerekli planlar yapıp ve uygulayabilen bireyler yetiştiriyoruz.

* Tarihiyle bütünleşip geçmişten gücünü alan, vefakâr nesiller yetiştiriyoruz.

* Bilgi ve başarıyı sadece kendine değil ülkemizin bu gününe, yarınına kullanacak hamiyetli gençler yetiştiriyoruz.

* Biz aklıyla, vicdanıyla cesaretiyle önce kendi hayatında, sonra başkalarının hayatında fark oluşturacak nesiller yetiştiriyoruz.

Biz iyi insan yetiştiriyoruz...